Onze locatie

Op onze locatie aan de Smitshoek in Bergschenhoek bevinden zich drie groepen. Net als een woonhuis, hebben ze bij ons een huisnummer: nummer 1, nummer 2 en nummer 3.

Iedere groep heeft een eigen entree, een gezellige woonkamer met eetkeuken en twee slaapkamers. We doen er alles aan om kinderen en ouders in een warme, huiselijke omgeving te ontvangen zodat zij zich snel thuis voelen.

 

Om het pand ligt een ruime tuin waar het hele jaar door van alles te beleven is. In de eerste maanden worden, passend bij het seizoen, steeds nieuwe elementen toegevoegd in de vorm van speelplekjes, bomen, (fruit)struiken, kruiden en planten. 

 
We maken bij de aanleg van de tuin zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Ook worden materialen hergebruikt.

Uiteindelijk hebben we straks een tuin waarin de kinderen de seizoenen kunnen ervaren. Groene bomen en fruit in de zomer, vallende bladeren en modder in de herfst, nog meer modder en misschien wel sneeuw en ijs in de winter en in het voorjaar bloesem, nieuwe blaadjes en bloemen.