Pedagogisch medewerker (3 dagen per week – 27 uur)

Als je drie dagen per week vast op de groep werkt, ben je een van de vaste gezichten voor de kinderen en hun ouders. Je zorgt dat je op de hoogte bent van wat er gebeurd is op de dagen dat je er niet was, zodat je daar goed op kunt inspelen. Je investeert in een goede band met de kinderen én bouwt een relatie op met de ouders door attent en professioneel te communiceren over de ontwikkeling en belevenissen van hun kinderen. Samen met je collega’s run je het huishouden van jouw groep en bied je de kinderen volop uitdagingen door naar buiten te gaan, activiteiten te ondernemen en een bewuste keuze aan materiaal aan te bieden. Je maakt heerlijke snacks klaar, viert feestjes, troost, knuffelt, lacht, verzorgt, begeleidt, gaat eropuit en nog veel meer.

Vereisten:

  • Je weet dat bovenstaande bij je past
  • Je bent in het bezit van een relevant diploma
  • Je bent bereid tot het volgen van scholing, waaronder kinder-EHBO, BHV en Gordontraining

Reageren:

Stel jezelf aan ons voor, op een manier die jou aanspreekt. Natuurlijk mag je een brief schrijven, maar een filmpje, powerpoint of andere creatie vinden we ook heel leuk! Als we maar een goede indruk krijgen van wie jij bent.

Wat je ook kiest, stuur ons in ieder geval wel je CV per mail. Dat kan via solliciteren@natuurlijkthuis.nl. 

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen dan kun je met ons contact opnemen via 010-3100690 of mailen naar solliciteren@natuurlijkthuis.nl