Pedagogisch medewerker (4 dagen per week, 36 uur)

Als fulltimer ben je een van de dragende krachten op de groep. Doordat je er 4 dagen in de week bent, ben je altijd op de hoogte van wat er speelt. Dat is niet alleen prettig voor de kinderen en de ouders, maar ook voor je collega’s. Je bent dus een belangrijk teamlid! Je houdt ervan om je werk goed af te stemmen met je collega’s en neemt waar nodig zelf initiatief.

Samen met je collega’s creëer je een veilige sfeer, zorg je voor duidelijkheid door grenzen en structuur te bieden, heb je oog voor de ontwikkeling, wensen en behoeftes van de kinderen én communiceer je op een attente en professionele manier met de ouders zodat zij met een goed gevoel de deur uitgaan.

Vereisten:

  • Je weet dat bovenstaande bij je past
  • Je bent in het bezit van een relevant diploma
  • Je bent bereid tot het volgen van scholing, waaronder kinder-EHBO, BHV en Gordontraining

Reageren:

Stel jezelf aan ons voor, op een manier die jou aanspreekt. Natuurlijk mag je een brief schrijven, maar een filmpje, powerpoint of andere creatie vinden we ook heel leuk! Als we maar een goede indruk krijgen van wie jij bent.

Wat je ook kiest, stuur ons in ieder geval wel je CV per mail. Dat kan via solliciteren@natuurlijkthuis.nl. 

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen dan kun je met ons contact opnemen via 010-3100690 of mailen naar solliciteren@natuurlijkthuis.nl